FOTO PROJECT BROCHURE.jpg

OPVOEDINGSONDERSTEUNING

Meet   The Family

ONDERSTEUNING NODIG

 

Ieder gezin maakt wel eens een periode door waarin het niet zo goed gaat: ziekte, moeilijkheden met de kinderen, weinig contact met vrienden en familie, gebrek aan geld of spanningen met de partner. Meestal kun je zulke problemen zelf oplossen. Maar soms is het een opluchting als iemand tijd heeft om te luisteren of een handje helpt bij het goed regelen van praktische zaken. Een vrijwilliger van MEET THE FAMILYkan je zo’n steuntje in de rug bieden. Ze komt een dagdeel in de week bij jou thuis langs.

 

DOELGROEP

 

Dit project richt zich voornamelijk op ouders met kinderen van 0 t/m 16 jaar. Meld je aan voor meer informatie. Deelname is kosteloos.

 

STEUNTJE IN DE RUG

De vrijwilliger heeft tijd om te luisteren of een handje te helpen bij praktische zaken en kan meedenken over opvoedingskwesties die spelen in het gezin.  Ook kan ze je helpen contact te maken met andere ouders, zodat je met hen ervaringen over opvoeden van kinderen.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN

Na het aanmelden voor “Meet the family” volgt er een gesprek met de projectcoördinator. De ondersteuning wordt afgestemd op wat voor jou – of jouw gezin – nodig is. Daarna wordt een vrijwilliger aan je voorgesteld.

Als het klikt, komt de vrijwilliger regelmatig bij je langs.  Na dit gesprek wordt een afspraak met u gemaakt thuis.

 De vrijwilliger zal u wekelijks hierna een bezoek brengen. De ondersteuning duurt gemiddeld 1 jaar.

PRIVACY

 

Stichting Animorespecteert de privacy van de deelnemers aan het project. De gegevens zullen discreet behandeld worden en alleen voor project doeleinden gebruikt worden.

 

Contact

 

Wilt u zich aanmelden of meer informatie opvragen?

U kunt ons een email sturen naar het volgende adres:  info@animoweb.nl 

 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

 

Stichting Animo krijgt ondersteuning van de volgende organisaties: